Ideale Bewaartemperatuur Wijn - De Wijnkoelkast

Published Mar 14, 21
12 min read

Blog Voor Wijnliefhebbers - Uw Keukenspeciaalzaak

com) Overweeg voordat je een wijnklimaatkast koopt hoeveel flessen je wilt opslaan. Als het alleen de bedoeling is om een selectie wijnen klaar te hebben staan als je gasten over de vloer krijgt, volstaat een kleine wijnkoelkast. Als je in plaats daarvan zelf een echte wijnliefhebber bent en van plan bent om ten alle tijde een grote verzameling wijnen op te slaan, raden we je aan om voor een groter model te kiezen.

Een wijnkoelkast verbruikt continue energie. Het energieverbruik van het gekozen model zal een grote impact hebben op zowel het milieu als op je energierekening. Zorg ervoor dat je een wijnkoelkast kiest waarvan de energieprestaties in energieklasse A of B liggen en voorkom zo een onaangename verrassing op de eerstvolgende elektriciteitsrekening! Eerder in dit artikel hebben we al uitgebreid de verschillen tussen thermo-elektrisch en compressor wijnkoelkasten uiteen gezet.

Waarom Wijnkoelkast

Ze zijn een beetje duurder, maar tegenwoordig bestaan er ook betaalbare opties. We raden je aan je niet teveel door de prijs te laten leiden en altijd voor kwaliteit te kiezen, om zo optimaal mogelijk van een goed glas wijn te kunnen genieten. Als je wijn in een wijnkoelkast bewaart, behoudt deze al zijn goede eigenschappen, door het instellen van de beste bewaartemperatuur, het beperken van trillingen en tegenhouden van zonlicht.(Bron: Gstockstudio: 36586758/123rf.

Zoek naar producten die hoge beoordelingen krijgen en populair zijn onder andere kopers. Het kan je bovendien helpen om de inhoudelijke reacties van andere gebruikers te lezen. Deze kunnen interessante feitjes bevatten, nieuwe kennis waar je nog niets van wist, rondom de wijn die je wilt gaan kopen. Wijnkoelkasten zijn musthaves voor wijnliefhebbers.

De Top 4 Beste Wijnklimaatkasten (Mrt. 2021)

Als je een passie hebt voor wijn maar je nog nooit de kans hebt gehad om een wijnkoelkast te kopen, is dit het juiste moment. Wijnkasten zijn tegenwoordig zeer betaalbaar. Het consumeren van een goede wijn in optimale omstandigheden was tot voor kort een luxe die weinigen zich konden veroorloven.

Het volstaat om voldoende ruimte te hebben om een wijnkoelkast te plaatsen, en daarmee je favoriete wijnen. Verras je gasten met een heerlijk glas wijn op een perfecte temperatuur! Vond je onze gids over wijnkoelkasten interessant? Laat dan hieronder je reactie achter of deel het met je vrienden en familie op social media, zodat ook zij kunnen ontdekken welke wijnkoelkast het beste bij hen past.

Wijnkoelkast Met Slot

Om te zorgen dat de flessen wijn op de juiste manier bewaard en geconsumeerd worden, is het natuurlijk handig om te weten welke temperatuur ideaal is. Dit verschilt per wijnsoort. Als je kijkt naar, dan is de temperatuur in de kelder vaak rond de 12 graden Celsius. Dit kan verschillen van 10 graden in de winter, tot 13 of 14 graden in de zomer.

Maar: verschillen, als je kijkt naar welke temperatuur het beste is voor de smaak. Daarom zijn wijnklimaatkasten met 2 zones ook zo handig!Vaak wordt wijn bewaard op een andere temperatuur dan dat het geserveerd wordt. De bewaartemperatuur van wijn ligt vaak rond de 12 ℃. Vergelijkbaar met wijnkelders, dus. Een wijnklimaatkast met 2 zones wordt dan ook vaak gebruikt voor zowel het lang bewaren van flessen wijn, als het op temperatuur laten komen van wijnen die je wilt gaan opdrinken binnenkort.

De Juiste Drinktemperatuur Voor Wijn - Wijnklimaatkastkopen

dan de bewaartemperatuur. Vooral als we het hebben over rode wijn. kun je het beste drinken als het tussen de ℃ is. is vaak lekker om te serveren rond de . met meer aroma smaakt het beste tussen de ℃. serveer je het beste als het rond ℃ is. smaakt het best als het een temperatuur heeft van ongeveer ℃.

Natuurlijk is elke wijnsoort anders, en is het aan te raden om van tevoren goed te checken wat de perfecte temperatuur is voor jouw flesje wijn!We hopen dat we je in dit artikel in ieder geval hebben kunnen helpen bij het kiezen van de beste wijnklimaatkast met 2 zones. Heb je nog ? Dan kun je die natuurlijk altijd bij ons kwijt! Je mag deze vragen, tips of andere dingen die je graag kwijt wilt, hieronder in het reactieformulier typen.

Beste Wijnkoelkast 2021

Fijn dat u onze site bezoekt. Mocht u vragen hebben kunt u deze hier stellen door op de groene pijl te klikken - kurk kruk. Wij antwoorden zo snel mogelijk!.

Door: Marvin Grouw Datum: februari 2021De is eigenlijk in te delen in twee soorten: de wijnklimaatkast en de wijnbewaarkast. In beide koelkasten kun je wijn bewaren, maar bij een wijnklimaatkast kun je ook nog eens zelf de temperatuur instellen. Met een wijnbewaarkast kun je jouw wijn op een constante temperatuur bewaken, wat uiteraard de kwaliteit van de wijn ten goede komt.

Wijnkoelkast Met Slot

Maar wat is nu de beste wijnkoelkast van 2021? Op Koelkasten. nl hebben we de beste koelkasten van 2020 & 2021 op een rij gezet. Hieronder tonen we jou de Beste Koop en Beste Getest wijnbewaarkasten en wijnklimaatkasten van dit moment. De is de meest verkochte wijnkoelkast van de afgelopen maanden in 2020.

De DO909WK is een betaalbare wijnkast waarvan de temperatuur instelbaar is. Deze wijnklimaatkast beschikt over 2 temperatuurzones. Stel de temperatuur in tussen de 7 en 18 graden Celsius. Zodat jij geniet van de lekkerste wijnen voor een scherpe prijs! Ruimte voor 12 wijnflessenTemperatuur wijnkoeler instelbaar2 temperatuurzones Beperkte inhoudGeen UV-werend glas Aanbieders en laagste prijs Domo DO909WK Winkel Prijs Incl.

Wijnkoelkast: Wat Zijn De Beste Wijnkoelkasten Van 2021?

Voorraad Verwachtte levertijd Afhalen Betalen Vergelijk 1 prijzen, goedkoopste € 255,– tot € 255,– Laatste prijscheck om 10:30. De Severin KS9889 is zeer geschikt voor jou wanneer je een wijnkoelkast zoekt die geschikt is om jouw wijn onder optimale condities te bewaren. Met de wijnkoelkast van Severin hoef jij je nooit meer druk te maken of je wel genoeg koele wijn hebt op een feestje.

Wijnkoelkasten vergelijken? Inbouw & Vrijstaand   Koelkasten.nlWijnklimaatkasten Veld Koeltechniek BV


Door zijn lage prijs is dit een van de meest verkochte wijnkoelkasten van 2020. Goede prijs / kwaliteitsverhoudingStrak designTemperatuur wijnkoeler instelbaar Compact model = minder flessenVingerafdrukken goed zichtbaar Aanbieders en laagste prijs Qlima FWK 1608 Winkel Prijs Incl. bezorg. Voorraad Verwachtte levertijd Afhalen Betalen Vergelijk 3 prijzen, goedkoopste € 132,98 tot € 166,62 Laatste prijscheck om 10:21.

Wijnkoelkast Kopen? Alle Wijnkoelkasten Online

Dit model heeft een elegante zwarte look met stalen leggers. De KS9894 beschikt over één temperatuurzone, zodat je witte wijnen of rode wijnen onder ideale omstandigheden kunt bewaren. Bovendien beschikt deze Haier wijnkoelkast over anti-vibratie technieken en UV-werend glas. Zo worden schadelijke invloeden zoveel mogelijk tegengehouden. Met als resultaat dat jij geniet van de lekkerste wijn! Zeer betaalbara wijnkoelkast van SeverinUV-werende glazen deurRuime inhoud (ruimte voor 33 flessen wijn) Beschikt niet over een wijnregisterHeeft geen aanpasbare luchtvochtigheid Aanbieders en laagste prijs Severin KS 9894 Winkel Prijs Incl.

Voorraad Verwachtte levertijd Afhalen Betalen Vergelijk 3 prijzen, goedkoopste € 304,– tot € 347,09 Laatste prijscheck om 10:15. Deze Qlima FWK 1612 is een vrijstaande wijnklimaatkast met ruimte voor 12 flessen wijn. Dit model heeft een elegante RVS look met chromen leggers. Dankzij de Qlima FWK1612 heb je altijd een goed smakende wijn.

Wijnkoelkast Voor Thuis

Met als resultaat dat jij geniet van de lekkerste wijn! Zeer goedkoopVrijstaande wijnkoelkast met ruimte voor 12 flessenDeur houdt UV-straling tegen Met energieklasse D (242 kWh) niet zuinig Aanbieders en laagste prijs Qlima FWK 1612 Winkel Prijs Incl. klimaatkast wijn. bezorg. Voorraad Verwachtte levertijd Afhalen Betalen Vergelijk 3 prijzen, goedkoopste € 249,– tot € 378,– Laatste prijscheck om 10:53.

In de WS50GA wijnklimaatkast kun je dus witte wijn of rode wijn bewaren. De grote inhoud en robuuste ontwerp maken deze Haier WS50GA tot de Beste Koop wijnkoelkast van 2020. Temperatuur instelbaar van 5 tot 20 graden CelsiusVeel kwaliteit voor deze prijsVrijstaand = overal te plaatsen Heeft 1 temperatuurzone, dus kan geen verschillende wijnen bewaren Aanbieders en laagste prijs Haier WS50GA Winkel Prijs Incl.

Wijnkoelkast Of Klimaatkast

Voorraad Verwachtte levertijd Afhalen Betalen Vergelijk 2 prijzen, goedkoopste € 527,15 tot € 563,68 Laatste prijscheck om 10:15. De is een zwarte wijnkoeler met een totale capaciteit van 30 wijnflessen. Deze Haier wijnkoelkast is een compact vrijstaand model, dat op elke gewenste plek te plaatsen is. De temperatuur is instelbaar tussen de 6 tot 18 graden Celsius.

De wijnflessen worden op uitschuifbare houten wijnrekken gepresenteerd, die zichtbaar zijn door de glazen deur. Via Koelkasten. nl vind je de goedkoopste aanbieding! Strak zwart designTemperatuur instelbaar van 6 tot 18°CGoede prijskwaliteitverhouding Slechts 1 temperatuurzone Aanbieders en laagste prijs Haier WS30GA Winkel Prijs Incl. bezorg. Voorraad Verwachtte levertijd Afhalen Betalen Vergelijk 1 prijzen, goedkoopste € 399,– tot € 399,– Laatste prijscheck om 09:41.

Wijnkoelkast Voor 6 Flessen

De EWTgw 3583-20 biedt ruimte voor maar liefst 83 flessen wijn. De wijnbewaarkast is uitgevoerd in wit en is geschikt voor inbouw. De houten legplateaus geven deze wijnkoelkast een authentieke uitstraling. De FreshAir filters in deze Liebherr wijnkoelkast zorgen voor de beste luchtkwaliteit! Prachtig designFreshAir koolfilter voor de optimale luchtkwaliteitRuimte voor 83 wijnflessen Deze Liebherr wijnklimaatkast is duurder in aanschaf Aanbieders en laagste prijs Liebherr EWTgw 3583-20 Winkel Prijs Incl.

Wijnkoelkast voor dé optimale beleving!  Waarom een wijnkoelkast?


Voorraad Verwachtte levertijd Afhalen Betalen Vergelijk 1 prijzen, goedkoopste € 3. 699,– tot € 3. 699,– Laatste prijscheck om 10:23. De is een vrijstaande wijnkoelkast met totale inhoud van 200 flessen wijn. Deze Liebherr wijnklimaatkast is rondom uitgevoerd in zwart met aluminium hevelgreep. Vinidor model met verstelbare houten legplateaus, digitale temperatuurmeter, LED verlichting, ventilatiekoeling en alarmering.

Wijnkoelkast Rood En Wit

Een grote, gevarieerde wijncollectie vraagt om andere specificaties dan een beginnende collectie. De termen worden vaak door elkaar heen gebruikt, maar ze zijn net niet helemaal hetzelfde. Ze kunnen allebei koelen, maar de wijnklimaatkast is de enige die ook kan verwarmen. Het is niet de bedoeling om wijn te verhitten, maar als je de wijn bewaart in een kelder waar het in de winter kan vriezen, wil je niet dat de wijn bevriest.

Het is niet alleen de hoeveelheid flessen die telt, het verschilt ook per wijnklimaatkast hoeveel soorten wijn je erin kwijt kunt. Hoeveel flessen wijn er in de koelkast passen hangt natuurlijk af van de inhoud, maar dan zijn er ook nog te Elke soort wijn heeft een iets andere ideale bewaartemperatuur en moet in zijn eigen zone liggen.

Wijnkoelkast Met Winterfunctie

Slechts 1 soort kan ook, maar voor rode wijn, witte wijn en rosé kom je dan weer een zone voor tekort. Sommige wijnklimaatkasten zijn uitgerust met wat extra beschermde functies. Of je die nodig hebt, ligt vaak aan de plek waar je het apparaat neerzet en hoe je ermee omgaat.

Ten slotte zijn er ook extra beschermende functies zoals een en een en dempt. Niet alle wijnklimaatkasten zijn even zuinig. In deze top vier staan alleen klimaatkasten in A, maar als je verder rond zou kijken kom je ook modellen met andere energielabels tegen. Deze zijn minder zuinig in verbruik.

Wijnkoelkast Voor Witte En Rode Wijn

Een grotere wijnklimaatkast verbruikt logischerwijs meer. Het komt er in de meeste gevallen echter wel op neer dat je niet snel meer dan een tientje per maand kwijt bent aan energiekosten. Sterker nog, de apparaten in deze top vier komen daar niet eens bij in de buurt. Je scoort natuurlijk graag een apparaat voor een zo goed mogelijke prijs.

Er zijn echter ook budgetvriendelijke opties te vinden. Deze zijn meestal compacter en hebben minder . Het verschil tussen de wijnklimaatkast en wijnkoelkast hangt ook een prijskaartje aan: de klimaatkast is doorgaans prijziger. Een wijnklimaatkast of wijnkoelkast is specifiek af te stellen op de gewenste temperatuur en houdt die consistent vast.

Waarom Wijnkoelkast

Wil je de wijncollectie in een koude omgeving bewaren, dan is de wijnklimaatkast ideaal. De temperatuur in de wijnklimaatkast stel je zelf handmatig in. Vervolgens zorgt het apparaat ervoor dat de gekozen temperatuur altijd consistent behouden blijft. De ideale bewaartemperatuur verschilt per wijnsoort. Daar zijn de klimaatzones handig voor: per extra klimaatzone kun je een extra soort wijn bewaren.

Als je wijnverzamelaar én koopjesjager bent, heeft de wijnkoelkast voor jou de ideale verhouding tussen prijs en kwaliteit! Wat lijkt jou ideaal om jouw wijnverzameling in op te bergen? Deel het met ons in de reacties. Proost! 🍾 Laat het ons weten, het is de enige manier hoe we kunnen verbeteren.

Wijnkoelkast Waar Te Koop

Schalkwijk, Nederland Goedemiddag. we hebben de klimaatkast opgehaald. dat verliep prima. bedankt voor de vlotte afhandeling. ’s-Hertogenbosch, Nederland Dank voor de fijne samenwerking en wellicht tot een volgende keer! Nieuwegein, Nederland helemaal super dat u snel kunt leveren,Ik zal hem zef komen ophalen,bedankt voor de snelle en goede service!!.

Wijnkelders (naast wijnklimaatkasten) zijn eigenlijk de ideale plaats om wijn te bewaren vanwege het schaarse licht, het ontbreken van trillingen en het hebben van een speciaal klimaat. Natuurlijk kunt u wijn in de gangkast of op zolder opslaan, maar er zijn tegenwoordig meer geavanceerde manieren om wijn te bewaren, namelijk wijnklimaatkasten! 3D-animatie presentatie Indien u het filmpje NIET via de site kunt afspelen, klik dan hier.

Ideale Bewaartemperatuur Wijn - De WijnkoelkastTevens kunt u al uw wijnen ook op bewaren. Door het anti-trillingssysteem zijn trillingen verleden tijd en kan de wijn perfect behouden blijven. Ook is de deur voorzien van een slot zodat, als met dat wenst, onbevoegden (of kinderen) geen toegang kunnen hebben. De relatieve luchtvochtigheid wordt constant gecontroleerd en zal daarom altijd boven de 60% bedragen.

Net zoals in een “echte” wijnkelder. Onze innovatieve wijnklimaatkasten zorgen ervoor dat u uw wijnen bewaart op de door u ingestelde temperatuur én deze per direct kunt uitserveren op de juiste temperatuur én HET MOMENT DAT HET U UITKOMT (niet meer wachten om wijn bij te koelen danwel chambreren – op kamertemperatuur laten komen) Daar wij diverse modellen wijnklimaatkasten, van tafelmodel (40 flessen) voor in een KEUKEN tot aan een HORECA wijnklimaatkast (+ 200 flessen), hebben, kunt ook u een wijnklimaatkast / wijnkoelkast in uw huis, appartement, bedrijf, en op een beursstand plaatsen.

Wijnklimaatkast Kopen? Wijnkoelkast

Wijnklimaatkasten (2 zones) voor 40-200 flessen wijnen!Wijnklimaatkast: Mooie Luxe Wijnkasten » Smaak van de Wereld


Zeer simpel te plaatsen (alle wijnklimaatkasten zijn voorzien van 4 verstelbare poten) Ideal voor het BEWAREN VAN WIJN en het SERVEREN VAN WIJN Exterieur geheel in trendy zwart Gedempte blauwe interieurverlichting (LED en is handmatig aan/uit te zetten) Blauw verlichte display voor een zeer accurate instelling (stapsgewijs per 1ºC te wijzigen) De glazen deur is voorzien van een UV-filter De omlijsting van de deur is voorzien van een stevige moderne aluminium handgreep (20 mm) die in de kleur van de wijnklimaatkast is meegespoten Het interieur van de wijnklimaatkast bestaat geheel uit aluminium (zwart).

Het is de droom van vele wijnliefhebbers om een eigen wijnkelder te hebben; een opslagruimte, waar in de koelte en de vochtigheid van het donker de over de jaren verzamelde wijnen liggen te rijpen tot ze hun volmaakte smaak hebben bereikt. Sinds de jaren ’90 zijn vooral de prijzen van beroemde wijnen uit de Bordeaux en daarna ook van andere wijnen uit andere streken welhaast inflatoir gestegen en zijn vele wijnen al enkele jaren na het bottelen nagenoeg onbetaalbaar geworden.

More from Wijnbar, Lunchen, Sushi

Navigation

Home

Latest Posts

De 10 Allerlekkerste Restaurants In Haarlem

Published May 05, 21
5 min read

De 10 Beste Restaurants In Haarlem

Published Apr 28, 21
5 min read

Ideale Bewaartemperatuur Wijn - De Wijnkoelkast

Published Mar 14, 21
12 min read